Sitehistorik 2015

Sitehistorik


De andre år
2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014


19. december, 2015 Så, 2015 går på hæld. Det har været et interessant år, på godt og ondt.

Det at vi fik Lucas i februar har været en stor glæde, men det har unægteligt sat skriverierne på både dette og mine andre sites ned til et minimum. Noget har jeg dog fået skrevet, og det kan bestemt ses på sidens statistik. Det daglige besøgstal er mere end tredoblet siden sidste år, og selv om det ikke er voldsomt mange besøgende, så er vi der hvor det ligner noget. Der er folk rundt omkring, der reelt bruger sitet.

Terroren rundt omkring kunne jeg godt have været foruden. Som en af dem der prøver at fremme udbredelsen af lærdom og fredelig sameksistens, på tværs af kulturer, er jeg noget træt af politiske og religiøse tosser, der prøver at holde verden i brand. Det er frygteligt nok med krig, terror og befolkninger på flugt, men bagefter kommer de politiske plattenslagere og kaster benzin på bålet, i stedet for at håndtere problemerne.

Den politiske trend der har været i Danmark de sidste ca. 20-25 år, med konstant at skære ned på undervisningen og biblioteksmidlerne, har gjort mine sites mere og mere nødvendige. Nu begynder bibliotekerne også at skære ned på bøgerne for at gøre plads til at folk kan komme der og hygge sig, mens de drikker latte, og jeg tænker 'er de splitter-ravende åndssvage?'. Biblioteker må gerne være hyggelige, men deres primære funktion er adgang til litteratur/info. Det kan ikke nytte noget, at man skærer ned på den ydelse der er bibliotekernes eksistensberettigelse, for at gøre plads til at sidde og krydre røv. Seriøst... hvad fanden tænker de på? Det næste bliver, at staten har en undskyldning for at lukke bibliotekerne, for det er ikke statens job at drive café-virksomhed. Jeg arbejder med mine sites af ren lyst, og sådan skal det være, men det har været forstemmende at se hvordan uduelige politikere og hadprædikenter, på både de politiske og religiøse fløje, gør de ting jeg laver til en nødvendighed og ikke et supplement man kan bruge, hvis man lyster.


17. oktober, 2015: Der begynder at komme noget kød på sitet. Også så meget, at der begynder at komme besøgende. Det er sgu da helt ok.


24. februar, 2015: Der er nu så meget materiale på sitet, at jeg begynder at kunne lave lidt mere struktur og webdesign. Navigationen til sitet, indtil i dag, har være noget spartansk, men nu har jeg noget at arbejde med. Der kommer med sikkerhed ændringer og justeringer, men nu begynder designet i det mindste at ligne noget!


6. februar, 2015: Mjaa... Det er jo ikke fordi jeg får skrevet fantastisk mange sider til sitet her, men der kommer da lidt.